Poštovani učenici, poštovani roditelji,
ovim vas putem želimo podsjetiti na testiranje za rad u Centru izvrsnosti iz likovne umjetnosti koje će se održati 31.8. i 1.9. u našoj školi. U nastavku proučite epidemiološke upute te upute o priboru.
Na testiranje u ponedjeljak, 31.8., (učenici razredne nastave- 2. i 3. razredi) i u utorak, 1.9., (učenici 7.i 8. razreda- NOVI POLAZNICI i SŠ- SVI) roditelji sami dovoze polaznike jer neće biti organiziranog prijevoza.
Učenici koji su prošle godine bili polaznici Centra u 7. razredu, a ove godine žele nastaviti rad i u 8. razredu, NE MORAJU pristupiti testiranju te će o početku rada biti obaviješteni u ovoj grupi i mailom.
Učenici SREDNJE ŠKOLE (dakle, oni koji su prošle godine bili 8. razred i srednja škola, a žele nastaviti rad u Centru tijekom srednje škole) NEKA SVAKAKO dođu u utorak, a pristupit će testiranju po uputama mentora na taj dan.
Na dan testiranja pribor za testiranje osigurava škola, dakle ništa nije potrebno donositi.
Učenici (2. i 3. razredi) obavezno donose radove na uvid na dan provjere.
Učenici (7.i 8. razredi i SŠ) ako imaju radove koje bi voljeli pokazati, neka donesu mapu radova na uvid.
Molimo sve učenike i roditelje da osiguraju i nose maske, a na sam dan testiranja molimo vas da mentore pričekate ispred škole. Mentori će prozvati učenike na dvorištu škole nakon čega će ih uputiti u školu i smjestiti u učionice. Testiranje će se vršiti u nekoliko učionica, svaki će učenik raditi za vlastitim stolom te će u razredu istovremeno biti najviše 10-12 učenika.
Roditelji koji učenike prate imat će priliku prošetati školom i vidjeti radove učenika prošlih godina u kratkom izlaganju voditeljice.
U prilogu se nalazi raspored testiranja koji vam je već u srpnju dostavljen mailom, a moguće ga je naći i na stranicama škole.
Kao i u svim drugim Centrima, testiranje i rad u Centru izvrsnosti iz likovne umjetnosti provodit će se u školi na adresi Božene Plazzeriano 4 u Varaždinu, a o rasporedu i početku rada će učenici koji prođu testiranje dobiti obavijest u prvoj polovici rujna.
Tijekom tog vremena, prijevoz učenika (nadamo se da će biti moguć unatoč epidemiološkim restrikcijama) i obrok su osigurani za učenike i besplatni za roditelje.

Hvala svima na interesu, tim mentora Centra izvrsnosti LIK želi vam ugodan ostatak praznika i uspjeh na testiranju.

RASPORED:
PONEDJELJAK,31.8.2020. – učenici razredne nastave- 2. i 3. razreda od 8 do 10:30 h
KRITERIJI VREDNOVANJA:
KREATIVNOST
LIKOVNOST
UPOTREBA TEHNIKE
MAPA
MOTIVACIJA
UTORAK, 1.9. – učenici 7.i 8. razreda od 8 do 11 h
KRITERIJI VREDNOVANJA:
UPOTREBA TEHNIKE
PROPORCIJE
KOMPOZICIJA
PERSPEKTIVA
ORIGINALNOST
MAPA
MOTIVACIJA
MOLE SE RODITELJI I UČENICI DA DOĐU NAJKASNIJE DO 7:45 RADI ORGANIZACIJE.
UTORAK, 1.9. – SREDNJA ŠKOLA od 9 do 11 h
MOLE SE RODITELJI I UČENICI DA DOĐU NAJKASNIJE DO 8
:45 RADI ORGANIZACIJE.
S pitanjima obratite se na : nikolina.vlahek@gmail.com
Srdačno, Nikolina Vlahek Canjuga, voditeljica centra izvrsnosti iz likovne umjetnosti