Poštovani roditelji, dragi učenici!

S današnjim danom počinje nam još jedna dinamična i neizvjesna školska godina.

Ovim putem želimo vas obavijestiti da su pripreme za nastavu u skladu s preporukama za rad u uvjetima povezanima s COVID-19 u pedagoškoj/školskoj godini 2020./2021. u tijeku.

Prvi dan nastave bit će organiziran kao i do sada, tijekom jutra će se po rasporedu kojeg ćemo objaviti u petak, 4.9.2020. sastati učenici sa svojim razrednicima i održati satove razrednika te od njih dobiti sve potrebne upute o početku rada. Bit će upoznati i s epidemiološkim smjernicama i obvezama kako bismo svi zajedno što bolje i odgovornije pristupili radu u ovim svima novim i izazovnim uvjetima.

Nastava u našoj školi zasad se neće odvijati u dvije smjene i krećemo na uobičajeni način, a pratit ćemo situaciju i po potrebi razmatrati promjenu modela održavanja nastave tijekom narednih tjedana.

U nastavku donosimo nekoliko osnovnih uputa, sve ostale potrebne informacije ćete dobiti svojih razrednika:

1.Od prvog nastavnog dana, ponedjeljka 7.rujna 2020. za sve učenike i djelatnike škole nošenje maski na pravilan način je obavezno. Od prvog dana nastave učenici sami osiguravaju vlastite maske, a tijekom tjedna će perive pamučne maske dobiti i od razrednika u školi.

2.Na ulazu u školu, praktikume, radionice i ostale prostore u okviru škole obavezno je dezinficirati ruke dezinficijensima koji su postavljeni na vidljivim i lako dostupnim mjestima.

3.U  svim prostorijama gdje je to moguće obavezno je održavati preporučen razmak, a zadržavanje u školskom dvorištu i premještanje iz učionice u učionicu tijekom odmora kao i zadržavanje u kantini potrebno je svesti na minimum, a u skladu s uputama o kojima će biti riječi tijekom prvog tjedna nastave.

Hvala za razumijevanje i strpljenje, ostanite zdravi i vidimo se u ponedjeljak, 7. rujna.

Ravnatelj:

Dražen Košćak