Drage učenice i učenici, poštovani roditelji,

od ponedjeljka, 26. listopada 2020., počinje nastava u školi prema rasporedu za B tjedan. S obzirom na pogoršanje epidemiološke situacije u našoj županiji, podsjećamo vas na odgovorno ponašanje tijekom boravka u školi. Tijekom boravka u školi svi učenici, nastavnici i djelatnici dužni su poštivati preporuke za rad u odgojno – obrazovnim ustanovama Ministarstva znanosti i obrazovanja, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Nacionalnog i županijskog stožera civilne zaštite.

Molimo učenike da ne dolaze pojedinačno u učeničku referadu ili tajništvo. Sve potvrde učenici trebaju zatražiti preko razrednika ili putem maila sss@sss-vz.hr.

Roditeljima i strankama ulazak u školu bit će omogućen samo uz prethodnu najavu.

Roditelji dolaze u školu isključivo na poziv razrednika ili stručnog suradnika. Roditelj ne ulazi samostalno, nego čeka ispred škole razrednika ili stručnog suradnika koji dolazi po njega i odvodi ga do prostorije u kojoj će se održati razgovor.

Molimo vas da se pridržavate navedenih mjera kako bismo zajedno doprinijeti smanjenju širenja zaraze i osigurali što duži ostanak u školi.

Ravnatelj:

Dražen Košćak, dipl. ing.