POZIV NA TESTIRANJE U SUBOTU, 5.10.2019.

 

Poštovani,

pozivamo učenike vaših škola koji su se prijavili za rad u Programu crtanja i dizajna pri Centru izvrsnosti iz Poduzetništva da pristupe obaveznom testiranju će se održati u Srednjoj strukovnoj školi u Varaždinu, Ulica Božene Plazzeriano 4 , u subotu 05.listopada 2019.

Za učenike koji ne stižu autobusima, tj. ne trebaju organizirani prijevoz, sastanak s mentorima je u 09,00 sati ispred škole, a sve one učenike koji u autobusima stižu u 08,30 h na parkiralište ispred groblja, tamo će ih čekati jedan od mentora i odvesti do škole.

Testiranje će se odvijati u grupama u koje će učenici biti podijeljeni po dolasku te će se s njima obaviti testiranje likovnih sposobnosti u trajanju od 09,00 do 10,30 h. S učenicima srednjih škola održat će se i kratak intervju kako bi se što bolje moglo odrediti njihova očekivanja i predispozicije za rad u programima za koje su se odlučili.

Za tu priliku učenicima će biti osiguran sav pribor -olovke i papiri, a dobit će i više informacija o svrsi programa kao i početku i vremeniku rada u budućim mjesecima.

Srdačno,
Nikolina Vlahek Canjuga, voditeljica