31.01.2020.godine u restoranu Crnković se povodom 25 godina postojanja Hrvatske gospodarske komore u Varaždinu održala revija frizura, make-upa, galanterije i odjeće varaždinske Srednje strukovne škole.

Tako su varaždinski obrtnici povodom svoje 25. godišnjice te gosti iz ministarstva i županije mogli uživati u učeničkoj reviji.
Prikazani su modeli smjera modni tehničar, frizer, kozmetičar, galanterist  i dizajner odjeće.

Djevojke koje su nosile modnu reviju bile su  Matea Kucljak, Karolina Petreković, Ivana Pozder, Ena Fabijančić, Erika Radmanović, Tea Domislović, Marina Jurenec, Ena Kišićek, Marina Florijanović i Ivana Herenčić.

Nastavnice Zdenka Mavriček i Melina Martinez su s učenicima izradile frizure, dok su Lidija Sović i Vesna Biankini s učenicama izradile šminku.

Učenice koje su sudjelovale u izradi šminke su Kornelija Šmit i Samanta Božić, dok je posebnu šminku pod nazivom „Iluzija“ izradila Marija Glavina.

Za frizure su zaslužne učenice Lana Cerovečki, Anamarija Jambriško, Vedrana Martinčević i Dina Hrženjak. Modeli su im bile Rina Sentočnik, Paola Zgoznik, Lorena Vrbanić, Ana Šteković, Paula Mašić i Gabrijela Trtinjak.

Galanterija je pokazala modele koji su nastajali za državna natjecanja i smotre pod budnim okom mentorica Sanje Makšan i Štefice Vrbanić.

Za kolekcije modnog tehničara i dizajna odjeće pobrinule su se Verica Busija, Maja Šulak Želimorski , Danica Radmanić i Ana Detoni. (autorica teksta: Ana Detoni)