U sklopu projekta „Biti Bolji-Be Better“ časopisa Poduzetnik, 48 učenika u pratnji 12 profesora, srednjih škola iz Osijeka, Đakova, Našica, Valpova, Vukovara, Ivanca, Preloga i Varaždina, 10. listopada 2018. posjetilo je tvrtke u vlasništvu gospođe Bernarde Cecelja u Pušćinama i Nedeljancu. Posjeta je organizirana uz podršku HBOR-a i HAMAG-BICRO.

Gospođa Bernarda Cecelja provela je posjetitielje kroz pogone i objasnila što se i kako se tamo proizvodi.

Potom su poslušali predavanje pod nazivom: „Biti poduzetnik“, i čuli od gospođe Bernarde kako se odvažila na ovaj uspješni poduzetnički put te o tome i pogledali film. Ova je poduzetnica upoznala učenike sa stvarima koje bi svatko tko želi započeti vlastiti posao trebao znati.

Nakon predavanja, ispred tvornice su čekali vrijedni pokloni za sve posjetitelje.

Nakon toga svi su skupa otišli u Nedeljanec u drugu tvornicu koja se bavi konfekcioniranjem odnosno rezanjem spužve tražene kvalitete na potrebne dimenzije.

Naposljetku, posjetitelji su se uputili u Varaždinske Toplice gdje su saznali da se gospođa Bernarda bavi i turističko-hotelijerskom djelatnošću.

 

Sve pohvale gospođi Bernardi! Bilo je to jedno nezaboravno ugodno i poučno iskustvo.

Izvor:

https://poduzetnik.com.hr/rubrike/ucenicko-poduzetnistvo/biti-bolji-be-better/item/2800-biti-bolji-be-better-posjetili-smo-tvrtku-bernarda-d-o-o-i-bernarda-nova-d-o-o.html